A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága könnyű testi sértés vétség miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, írja a police.hu.

Egy ismeretlen férfi 2016. április 19-én 14 óra körül Budapest VI. kerületében, a Király utca és a Nagymező utca kereszteződésében gyalogolt át a zebrán, odalépett az útját keresztező férfihoz, akit egyik pillanatról a másikra, teljesen indokolatlanul arcon ütött. A sértett ettől azonnal a földre rogyott, a támadó pedig dolga végeztével, egy másik férfival együtt elhagyta a helyszínt.

Az elkövető egy 25-35 év körüli, átlagos testalkatú, kopaszodó, világos hajú férfi. Az elkövetéskor fekete nadrágot, fekete pulóvert, barna cipőt, valamint fekete hátizsákot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a  06rk@budapest.police.hu  e-mail címre.