18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megette valakinek az arcát, mert lassú volt a kiszolgálás

2016.08.17. 21:05

Egy floridai egyetemi hallgató, a 19 éves Austin Harrouff hétfőn a családjával vacsorázott egy tequestai étteremben, amikor hirtelen nagyon dühös lett, feltehetően azért, mert lassú volt a kiszolgálás. Kiviharzott az étteremből és az apja háza felé indult, de közben felfigyelt egy nyitott garázsban ücsörgő házaspárra. Minden ok nélkül rontott rájuk: előbb egy késsel és valamilyen tompa tárggyal végzett velük, majd elkezdte enni a férj arcát.

Austin Harrouff
Austin Harrouff
Fotó: Facebook

Az egyik szomszéd látta a vérengzést, ezért megpróbált közbelépni. Austin Harrouff válaszul őt is megszúrta.

"Te nem akarsz részt venni ebben"

– mondta neki az egyetemista. 

A sérült szomszédnak nagy mázlija volt, hogy sikerült elmenekülnie előle. Amint biztonságba ért, az első dolga az volt, hogy értesítse a rendőrséget.

Állati hangon morgott

Az egyenruhások a helyszínen a férj holtteste felett guggolva találták rá a dühöngő tinire, aki éppen állat hangon morgott. Kábítófegyverrel és rendőrkutyával próbálták megfékezni, ám mindkét módszer hatástalannak bizonyult, ezért három-négy rendőr együttes erővel teperte le a földre, hogy benyugtatózzák.

A támadás helyszíne
A támadás helyszíne
Fotó: Martin County Sheriff's Office

Zombidrogtól kattanthatott be

A rendőrség gyanúja szerint Austin Harrouffnak valamilyen drogtól borulhatott el az agya. Az első vizsgálat nem talált kábítószert a szervezetében, ezért most a további tesztek eredményét várják. William Snyder megyei seriff szerint nem kizárt, hogy a gyanúsított a zombidrog néven is emlegetett Flakkából fogyaszthatott. Ennek egyik tipikus hatása, hogy használói sebezhetetlennek érzik magukat.

„Nincsen priusza, jó gyerek volt”

– tette hozzá a seriff.

Nem volt köze a házaspárhoz

A nyomozás eddigi adatai szerint a diáknak semmiféle kapcsolata nem volt a házaspárral, ezért valószínűnek látszik, hogy véletlenszerűen támadt rájuk.

Az áldozatok, az 59 éves John Joseph Stevens és az 53 éves Michelle Karen Mishcon
Az áldozatok, az 59 éves John Joseph Stevens és az 53 éves Michelle Karen Mishcon
Fotó: Twitter

Via BuzzFeed