Egy floridai egyetemi hallgató, a 19 éves Austin Harrouff hétfőn a családjával vacsorázott egy tequestai étteremben, amikor hirtelen nagyon dühös lett, feltehetően azért, mert lassú volt a kiszolgálás. Kiviharzott az étteremből és az apja háza felé indult, de közben felfigyelt egy nyitott garázsban ücsörgő házaspárra. Minden ok nélkül rontott rájuk: előbb egy késsel és valamilyen tompa tárggyal végzett velük, majd elkezdte enni a férj arcát.

Az egyik szomszéd látta a vérengzést, ezért megpróbált közbelépni. Austin Harrouff válaszul őt is megszúrta.

"Te nem akarsz részt venni ebben"

– mondta neki az egyetemista. 

A sérült szomszédnak nagy mázlija volt, hogy sikerült elmenekülnie előle. Amint biztonságba ért, az első dolga az volt, hogy értesítse a rendőrséget.

Állati hangon morgott

Az egyenruhások a helyszínen a férj holtteste felett guggolva találták rá a dühöngő tinire, aki éppen állat hangon morgott. Kábítófegyverrel és rendőrkutyával próbálták megfékezni, ám mindkét módszer hatástalannak bizonyult, ezért három-négy rendőr együttes erővel teperte le a földre, hogy benyugtatózzák.

Zombidrogtól kattanthatott be

A rendőrség gyanúja szerint Austin Harrouffnak valamilyen drogtól borulhatott el az agya. Az első vizsgálat nem talált kábítószert a szervezetében, ezért most a további tesztek eredményét várják. William Snyder megyei seriff szerint nem kizárt, hogy a gyanúsított a zombidrog néven is emlegetett Flakkából fogyaszthatott. Ennek egyik tipikus hatása, hogy használói sebezhetetlennek érzik magukat.

„Nincsen priusza, jó gyerek volt”

– tette hozzá a seriff.

Nem volt köze a házaspárhoz

A nyomozás eddigi adatai szerint a diáknak semmiféle kapcsolata nem volt a házaspárral, ezért valószínűnek látszik, hogy véletlenszerűen támadt rájuk.

Via BuzzFeed