Frissítés: Családja ismerőseinél, épségben találták meg a rendőrök azt a 11 éves cserháthalápi kislányt, aki augusztus 21-én, vasárnap 15 óra körül indult el a magyarnándori művelődési házból, de nem ért haza Cserháthalápra, értesült a Velvet.

Információnkat a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán is megerősítették.

Frissítés: A Velvet információja szerint a gyerek családja csak vasánap este szólt a rendőrségnek, hogy eltűnt a kislány. A kutatásba a Cserhát Különleges Mentőcsoport is bekapcsolódott, akik egész éjjel a gyereket keresték a rendőrökkel.

Mivel hétfőn egész nap szakadt az eső, nyomkövető kutyákkal nem, csak területkutató kutyákkal tudtunk dolgozni. Ma 30-35 fővel folytatjuk a keresést Magyarnándor és Cserháthaláp közötti térségben

– mondta a Velvetnek Juhász Zoltán, a menőcsoport vezetője.

A rendőrség kéri, hogy aki tudja, hol lehet a 11 éves gyerek, jelentkezzen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky u. 6. sz.) , illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32-312-148-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.