18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A réten szórta szét felesége ledarált maradványait

2016.08.30. 20:36

Minden idők egyik legkegyetlenebb gyilkossági ügyének a tárgyalása folytatódott augusztus 30-án a Tatabányai Törvényszéken. Ahogy a Velvet is megírta, a darnózseli férfi 2014. májusában kegyetlenül meggyilkolta gyógytornász feleségét, majd a hamvait saját húsfeldolgozó üzemében ledarálta. 

N. János azért döntött amellett, hogy elteszi láb alól a nejét, mert attól félt, hogy a válás után fiuk felügyeleti jogát majd a feleségének ítélik. Rendelője előtt megvárta feleségét, megölte, holttestét a csomagtartóba rejtette.

Hazament, és miután a gyerek elaludt, hozzálátott, hogy a maradványokat gondosan eltüntesse.

„A pincében lévő húsfeldolgozó helyiségben a holttestet feldarabolta. A lágyrészeket az elektromos húsdarálóval ledarálta. A holttest darabjait és a csontokat műanyag zsákokban berakta az autóba és elszállította. A következő napokban a feldarabolt holttestet égésgyorsító, aromás hígító segítségével próbálta elégetni. A használt eszközöket sósavval kezelte. Az el nem égett szív, tüdő, máj, izomzat, bőr, hámszövet maradványait a közeli réten szétszórta" - közölte vádiratában a Tatabányai Törvényszék. 

A keddi tárgyaláson szakértőket hallgattak meg, orvosszakértőt, patológust és DNS szakértőt. Elhangzott: a maradványokból olyan kevés maradt meg, hogy sem a sérülések sorrendjét, sem az elkövetés eszközét nem lehet pontosan megállapítani.

„A tárgyalás novemberben perbeszédekkel folytatódik. Ezután várható ítélet az ügyben. A vádlott tettéért életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat" - mondta dr. Szabó Ferenc sajtószóvivő.