18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy kivágott emberi szívet találtak Ohióban

2016.09.14. 11:02 Módosítva: 2016.09.14. 11:02

Bezacskózva találtak egy emberi szívet még augusztus 25-én az Ohio állambeli Norwalkban, de egyelőre nem tudják, hogy kinek hiányozhat a szerv, és hogyan kerülhetett egy zacskóba.

A szívet egy mentőegység találta hetekkel ezelőtt azon a területen, ahol parkolni szoktak. Felhívták a rendőrséget, de a diszpécser először csak annyit mondott, hogy nyugodtan dobják ki, írja a Buzzfeed. A mentők viszont úgy találták, hogy a zacskóban emberi szív lehet, ezért újra visszahívták a rendőröket. A halottkém később megállapította, hogy a szerv, szinte teljesen biztos, hogy emberé.

Jim Fulton, őrmester a lapnak elmondta, hogy nem akarják megrémiszteni az embereket. Szerintük ugyanis kicsi a valószínűsége annak, hogy „valaki kitépte volna valakinek a szívét″. A halottkém éppen ezért most azt is vizsgálja, hogy a szívben van-e olyan tartósító anyag, amit kórházakban használnak. A rendőrség szerint ugyanis sokkal valószínűbb, hogy a szerv onnan került ki.