A 26 éves Halpern Rómeó szeptember 16-án, pénteken 17 óra 20 perc körül a szegedi MÁV pályaudvaron járt, ahonnan ismeretlen helyre távozott, azóta pedig nem adott életjelet magáról. A rendőrség egy felhívásban kért segítséget a felkutatásához.

A hódmezővásárhelyi férfi körülbelül 168 cm magas, 50 kilogramm, fekete rövid hajú. Eltűnésekor kék színű sportcipőt, fekete színű melegítő nadrágot és fehér rövid ujjú pólót viselt. A póló bal oldalán, mellmagasságban kék színnel „Szivárvány” felirat olvasható. Nyakában két nemzeti szalaggal ellátott érmet, valamint egy fekete színű, piros szegélyű, zipzáras vállra akasztható sporttáskát viselt, amiben egy fekete színű „Salta” feliratú melegítő felső volt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén

– írták a police.hu-n megjelent felhívásban.