A Központi Nyomozó Főügyészség szombaton este újabb fényképeket és egy videót tett közzé arról a férfiról, aki szeptember 24-én robbantott a Teréz körúton.

A felvételek még a robbantás előtt készülhettek, a férfin ugyanis még ott van a hátizsák, amiben a bomba volt, és a kezében az a zsák, amiből később működésbe hozta azt.

Az összeollózott felvételekből az is kiderült, hogy a 20-25 év körüli férfi vásárolni ment, mielőtt a Teréz körúti épület elé letette a bombával teli hátizsákot.

Az elkövető 170 cm magas, 20-25 éves, világos horgászsapkát, sötét vászondzsekit, kék farmert és fehér sportcipőt viselt. A rendőrség 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a tettes kézre kerítésére.

A felvétel:

Az ügyészség kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyével, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon, vagy a „Telefontanú” 06/80-555-111 zöld számán. Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél. A bejelentő személyét bizalmasan kezelik.