A 20 éves férfiról tavaly októberben azért írtunk, mert séta közben lelépett a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetéből. 

A Pest Megyei Főügyészség vádiratából viszont kiderült, hogy már 2015. augusztus 12-én is meglógott egyszer, miután a rendőrök lopás miatt elfogták és őrizetbe vették. Éppen nyilvántartásba vették, amikor lekerült a kezéről a bilincs, ő pedig kirohant a rendőrség épületéből. Egy hétig bujkált, amikor a járőrök az egyik rokona házánál elkapták.

Ezúttal már a rabosítás is sikerült és a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetébe került. Csakhogy nem nagyon bírta szerelem nélkül, ezért barátnője segítségével 2015. október 18-án átmászott a börtön falán és elfutott. Három napig tartott a boldogság, a rendőrök egy dömsödi hétvégi házban fogták el a férfit és párját, akit szintén őrizetbe vettek.

Egyébként a két nap sem telt eseménytelenül, a szökött rab biciklit és ékszert is lopott.

Az ügyészség most lopás bűntettével, fogolyszökés bűntettével és más bűncselekménnyel vádolja a férfit, akivel szemben börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.