GettyImages-181341010

Szavazzon, ki volt a hét leglúzerebb tolvaja!

2016.10.22. 09:54

Az e heti rendőrségi híreket elnézve megállapíthatjuk, hogy a tolvajok ezúttal törekedtek a változatos, de főként az egészséges étrend jegyében zsákmányt választani. Nagyon kelendő volt például a szőlő, a karfiol, Hajdú-Bihar Megyében pedig a gyümölcslekvár. 

via GIPHY

Nézzük a legfurcsább eseteket!

Szőlő és mosógép

Az udvarból kiugró két homályos sziluett hamar kirajzolódott, amikor a rendőrök elfogták a magas fűben megbújó felsődobszai tolvajokat.

- ezután a bevezető után már sejthető, hogy nem mindennapi esettel van dolgunk. 

Ezeket a tolvajokat TÉNYLEG az árnyékuk buktatta le. Történt ugyanis, hogy Felsődobszán két tolvaj bement egy ház udvarára, hogy szőlőt lopjon. A gazda észrevette, de nem sikerült nyakon csípnie őket. A közeli árokparton hagytak egy mosógépet, azt őrizve lapultak a fűben, a rendőrök pedig felfigyeltek a sziluettjükre. 

Mégsem egészséges ez a karfiol

Abádszalókon valaki nagyon megkívánta a karfiolt, ezért bemászott egy udvarra, ahonnan el is vitt úgy 100-150 darabot. A gazda pedig azonnal bejelentést tett a rendőrségen, hogy a karfiolokat nemrég permetezték. Nem tudjuk, végül eljutott-e a tolvajokhoz a hír. 

Ölni tudott volna a házilekvárért

Váncsodon kívánta meg egy tolvaj egy nagymama befőttjeit és lekvárjait. Ahelyett, hogy a receptet kérte volna el, a kertkaput felfeszítve betört az éléskamrába és megpakolta az utazótáskáját az üvegekkel. Nem jutott messzire, a rendőrkutya, Nemez szagot fogott. 

Túl kényesek az illatukra

A rendőrség két jól öltözött, fiatal férfit keres, akik parfümöket emeltek el három különböző erzsébetvárosi drogériából. Szerencsére a tettesekről egy videó is készült, így végignézhetjük az egész bűncselekményt. 

Szerelmének lopott egy kiskutyát

Egy 15 éves balmazújvárosi fiú a barátnőjével sétált az utcán, gondolt egyet és ellopott egy 8 hetes kölyökkutyát. A gazda szomszédja adott személyleírást a tolvajokról. A fiú, a rendőröknek azt mondta, hogy a szerelmének így akart imponálni. Hiába, ez maga a romantika, csak nem mindenkinek tetszik.

Ön szerint ki volt a hét leglúzerebb tolvaja?