horoszkóp
MG 0057

Hírek lekváros bukta mellé: Sarka Kata még nem látja világosan a jövőt

2016.10.24. 07:33 Módosítva: 2016.10.24. 07:34
  • A Bors újabb bőrt húzott le a Hajdú-Sarka házaspár házassági válságából, ami állítólag még megmenthető. A pár azért is költözött szét, hogy világosabban lássák a jövőt, de Sarka Kata még nem teljesen jött tisztába az érzéseivel. „Egyelőre nem tudok válaszolni arra, hogy végleges-e ez a helyzet. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy jól érzem magam ebben a felállásban. Vannak pillanatok, amikor élvezem a szingliséget, például ha a gyerekekkel vagyok, vagy a barátnőimmel lehetek. Sokkal többet dolgozom, mint korábban, ez is eltereli a figyelmemet.″  – mondta Sarka. Azt is hozzátette, hogy mély válságot él át, ami egyáltalán nem komfortos érzés.
  • A Blikk számolt be arról, hogy Bereczki Zoltán balesetet szenvedett, miután egy másik autó nem adta meg az elsőbbséget. A lap olvasó-riportere arról számolt be, hogy Bereczki roppant higgadtan kezelte a helyzetet és nem őrjöngött. „Nagyon korán lehetett még a másik autósnak is, biztosan nem vette észre a táblát. Nem sérült meg senki, egy kicsit megijedtünk, de nem túlságosan, félreálltunk, megbeszéltük, amit kellett. Elismerte a hibáját, adott egy betétlapot, amelyet kitöltöttünk. A kocsim már szervizben, egy elemet cserélni kell rajta.″
  • Szintén a Blikk számolt be arról, hogy Tóth Gabi jövőre Alföldi Róbert új darabjában, a Passió XXI.-ben játszik majd. Az X-faktor zsűritagja Mária Magdolna szerepét kapta meg, emellett az is kiderült, hogy Tóth Gabi szereti a Biblia történeteit. ‚„Ezek a csodálatos történetek a mai napig hatással vannak az életünkre. Soha el nem évülő mesék, amelyeket újra és újra érdemes elővenni, mert bennük van minden. Mindent elolvasok, amit csak tudok a témában.″ – mondta az énekesnő.