18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ceglédi gyerekgyilkosság: a padlóba verte egyéves kisfia fejét az anya

2016.11.02. 10:47 Módosítva: 2016.11.02. 21:16

Először hideg vízzel próbálta fellocsolni, majd a mentők kiérkezéséig gyereke újraélesztésével is próbálkozott az a 31 éves nő, aki október 30-án reggel verte halálra egyéves kisfiát Cegléden. A Velvet információja szerint

az anya a földön fekvő gyerekét háromszor-négyszer olyan erővel rázta meg, hogy kisfia feje többször a padlóhoz csapódott.

Amikor észrevette, hogy gyereke nem lélegzik és nem mozog, maga próbálkozott kisfia újraélesztésével. Miután az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a gyereket megölték, a nő a rendőrségen beismerő vallomást tett. Információnk szerint azt vallotta, hogy fiai hisztije miatt bántotta az egyik gyerekét, miközben a másik az udvaron játszott.

Az M1 tudósítója beszélt az édesapával, aki tíz éve van együtt a nővel. A férfi azt mondta, a nő eddig sohasem bántotta a gyerekeket. Úgy fogalmazott: „összejöhettek a dolgok”, és valószínűleg dührohamot kaphatott a gyerek, erre reagálhatott így az anya, aki hét hónapos terhes harmadik gyermekükkel.

A nő ügyvédje, Finta Eszter a Velvetnek azt mondta, hogy

indítványozni fogja, hogy soron kívül vizsgálják meg védence mentális állapotát és azt, hogy a bűncselekmény elkövetésekor fennállt-e valamilyen beszűkült tudatállapot.

Az anyát emberöléssel gyanúsítják, előzetes letartóztatásáról csütörtökön délután dönt a bíróság.