Minden kapcsolatban vannak súrlódások.

Évezredek óta keresik a választ arra, hogy vajon mi a boldog párkapcsolat titka. Sokféle válasz létezik. Egyesek úgy gondolják, hogy a nyugalom és harmónia. Mások szerint kell néha egy kis civakodás, hogy életben tartsa a szerelmet. 

via GIPHY

És vannak egészen elképesztő esetek. 

Legutóbb a Fővárosi Főügyészség emelt vádat egy 46 éves nő ellen, aki késsel életveszélyesen megszúrta élettársát, de mire a rendőrök odaértek, együtt előadtak egy történetet arról, hogy tulajdonképpen egy idegen támadt rá a férfira. 

2016. februárjában a pár csúnyán összeveszett a XXI. kerületi lakásukban. A nő dühében felkapott egy konyhakést és többször, nagy erővel hátba szúrta a kanapén ülő férfit. Majd megijedt attól, hogy börtönbe kerülhet, ezért a mentőket a sérült férfi maga hívta. 

- közölte a részleteket a főügyészség.

Nem várt fordulatként a rendőröket már kéz a kézben várta a pár, a kapuban.  A sebesült férfi azonnal meg is bocsátott késelő élettársának. A kitalált történetben is egyetértettek, csakhogy a rendőrök a mosogatóban megtalálták véres konyhakést. A nő végül elismerte, hogy ő szúrt. 

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emeltek vádat ellene, amiért két évtől nyolc évig terjedő börtönre is ítélhetik. 

A támadás után vette feleségül

2009-ben, Komáromban történt egy kísértetiesen hasonló eset. Csúnya veszekedés után egy férfi magára zárta a bejárati ajtót, hogy élettársa ne tudjon bemenni. A nő nem hagyta annyiban a dolgot. Szomszédjával kifeszíttette a zárat, miután bejutott, szintén magához vett egy konyhakést, azzal a szobába rohant és álmában megszúrta az ágyon fekvő férfit.

via GIPHY

Kifelé megkérte a szomszédot arra is, hogy hívja a rendőröket. 

A férfi kórházba került, és miután felgyógyult,

feleségül vetette élettársát, hogy bebizonyítsa: megbocsátott neki, amiért leszúrta. 

A bíróságon is hiába ismételte, hogy nem történt semmi komoly, és már nem is fájnak a sebei, a nőt két és fél év börtönre ítélték.