Egy mexikóvárosi hotelben a személyzet orrát csapta meg a 323-as szobából áradó mérhetetlen bűz. Amikor bekukkantottak az ágy alá, hogy felderítsék a szag forrását, egy fekete nejlonzsákokba csomagolt női holttestet bukkantak. A rendőrség szerint akkor már legalább egy hete hevert ott. Ebben az időszakban több vendég is megfordult a szobában. Nekik sejtelmük sem volt róla, hogy lényegében egy hulla felett hajtják álomra fejüket.

A helyszínre érkező orvos már csak a 25-30 éves nő halálát tudta megerősíteni. A halottkémi vizsgálat később arra a megállapításra jutott, hogy megfojthatták. A hotel közlése szerint az elhunyt nő egy férfival együtt jelentkezett be a szobába, de egyikükről sem készült térfigyelő kamerás felvétel. A rendőrség ezért egyelőre nem tudta azonosítani őket.

„Abban az időszakban, amikor a nő ágy alatt lehetett, számos vendég jelentkezett be a szobába, és a holttesttel az ágy alatt aludtak”

– erősítette meg a Hotel Senador szóvivője.

Elmondása alapján a holttestet két takarító találta meg az utolsó vendégek kijelentkezése után, arra viszont nem tért ki, hogy ez pontosan mikor történt. 

Via Metro