Az Oregon Ducks amerikai futballcsapat egykori játékosa, a 25 éves Cliff Harris november 12-én, szombaton Kaliforniában került rendőrségi őrizetbe. Ha megnézi a rabosítási fotóját, akkor könnyen rájöhet, hogy miért. Az arckifejezése arról tanúskodik, hogy bármilyen drogot is tolt, baromi rossz ötlet volt.

A rendőrség közlése szerint a férfit hajnali egy óra körül vették őrizetbe. Vele szemben kábítószer- és droghasználathoz kapcsolódó eszközök birtoklása, illetve 400 dollár (115 ezer forint) alatti kárértékű lopás miatt emeltek vádat.

Cliff Harrisnek nem először gyűlt meg a baja a törvénnyel. 2011-ben például egy rendőr 190 km/órás tempónál meszelte le autóját. Az egyenruhás megjegyezte, hogy mintha fűszag áradna kocsijából, a sportoló erre közölte:

"Elszívtuk az összeset."

Az évek során számos közlekedési kihágást is elkövetett, egyebek mellett gyorshajtás és jogosítvány nélküli vezetés miatt indult ellene eljárás, 2012-ben pedig marihuána birtoklása miatt került bajba.

Cliff Harris legutóbb tavaly áprilisban élvezte a rendőrségi fogda vendégszeretetét. Akkor szintén fűvel bukott le, majd egy órával azután, hogy igazoltatták, rajtakapták, miközben egy fresnoi utcán gyújtogatott. A bíróság egy év börtönre ítélte, három évre felfüggesztve, így újabb drogos kalandjával próbaidejét is sikerült megsértenie.

A tanulság tehát adott:

Via TMZ