November 30-án, a hajnali órákban akarta megölni 11 éves fiát egy nő Szabadszálláson. A Velvet információi szerint az anya egy késsel szúrta meg a gyerekét, majd saját magával is végezni próbált, ezért felvágta az ereit. 

Az életveszélyes sérüléseket szenvedett kisfiúnak még volt annyi ereje, hogy hívja a mentőket. 

Ennek köszönhető, hogy mindkettőjük életét sikerült megmenteni. 

A helyiek a Velvetnek elmondták, hogy az anya egyedül élt fiával egy városszéli tanyán. Azt is hozzátették,

a nőnek anyagi gondjai lehettek és nem látott más kiutat, mint végezni a fiával és magával is. 

A rendőrség is megerősítette, hogy a kisgyereket saját anyja sebesítette meg egy késsel. A nőt azóta már őrizetbe vették, kihallgatták, és mindent beismert. 

A nyomozás adatai szerint az anya a vele közös ágyban alvó fiát késsel szándékosan megszúrta, majd véget akart vetni a saját életének is. A fiú az elsődleges orvosi szakvélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett. 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az anya ellen életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, és kezdeményezték előzetes letartóztatásba vételét.

A nő a magának okozott sérülések miatt jelenleg is kórházi kezelés alatt áll, értesüléseink szerint pszichiátriai osztályon kezelik.  

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.