Arról már beszámoltunk a héten, hogy a főleg plasztikáztatási túlzásairól híres Jocelyn Wildenstein ollóval támadt a pasijára, Lloyd Klein divattervezőre. A Daily Mail most arról ír,  az eset nem egyedi, a (valószínűleg) 76 éves nő korábban is bántalmazta a férfit, akivel 2003 óta vannak együtt.

Közölnek egy videót is, amelyen látható, hogy Wildenstein nagyon felhúzza magát valamin, és egy tálcával támad Kleinre, miközben szidja, mint a bokrot. Azt nem tudni, mikor készült ez a felvétel, de a férfi többször is azt mondja a nőnek rajta, hogy "hozzád sem értem, te se érj hozzám", úgyhogy bizonyára van gyakorlata a helyzet kezelésében.

Eközben egyre több dolog derül ki a helyi idő szerint szerdára virradó éjjel történt támadásról. A tettlegességig fajult veszekedést az robbantotta ki, hogy Klein a nő szerint túl sok időt tölt azzal, hogy nézegeti a közösségi oldalait - ahol, divattervező lévén, főleg modellek az ismerősei. Wildenstein állítólag nem annyira ért az internetekhez, és azt gondolja, hogy a Facebook és az Instagram randioldalak.

Miután forró viasszal öntötte le, és összekarmolta a férfi arcát, majd megsebesítette egy ollóval, Wildenstein maga hívta ki a rendőröket. Nem azért, mert megjött a jobbik esze, hanem mert a férfi védekezésképpen beterelte egy szekrénybe, amiből nem akarta kiengedni.

Az asszony a nap nagy részét őrizetben töltötte, de azóta kiengedték, a történteket nem kívánta kommentálni. Óvadékot nem kellett fizetnie - pedig lenne miből, hiszen milliárdos: exférje, a műkereskedő Alec Wildenstein fegyvert fogott rá, amikor a nő sérelmezte, hogy a férfi mégis mit csinál egy nagyon fiatal modellel az ágyukban. Huszonegy évig voltak házasok, a váláskor rengeteg pénzt kapott. (Az alábbi kép a rabosítási fotója.)

 A férfi azóta elhagyta közös otthonukat, és arról nyilatkozott, hogy kapcsolatuk finoman szólva is turbulens, most pedig kétségkívül véget ért. Holott partnernője igazából csodálatos személy, ha éppen nem jön rá az ideg.