horoszkóp
shutterstock 136098074

Na, ezeket ne csinálja a szilveszteri buli közben!

2016.12.31. 10:47
Figyelem! A következő cikket semmilyen korosztály számára nem ajánljuk!

Kivéve azokat, akik át tudják érezni, milyen az, amikor az ember egy átmulatott éjszaka után kutat a fejében az emlékei között. 

via GIPHY

... és rádöbben, hogy nagyon sok dolga lesz, hogy helyrehozza az okozott károkat. Rosszabb esetben ezekről rendőrségi feljegyzés is készült. Mi pedig összegyűjtöttük 

mit ne tegyen, ha már megemelte a véralkoholszintjét. 

Ne aludjon el a kocsijában a McDrive ablaknál

Már novemberben is B. Tamás volt az egyik kedvencünk, sikere azóta is töretlen. A férfi az egyik miskolci gyorsétterembe gurult be autóval november 12-én, szombaton este, de mire sorra került, elaludt. Valójában a nagy mennyiségű alkoholtól mély delíriumba szenderült. Az étterem alkalmazottjai és a rendőrök sem tudták felkelteni, csak azután tért magához, hogy a járőrök kinyitották a kocsiját. Azonnal elküldték vér-és vizeletvizsgálatra, és ittas vezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Ne lopjon el egy buszt

Még akkor sem, ha akkor  jó ötletnek tűnik, mert úgy járhat, mint a szentesi M. József, aki részegen elkötött egy autóbuszt. Egy parkolóban jött az ötlet, hogy beül a buszba. Sikerült beindítania, majd miután elindult, először egy szabályosan parkoló kocsinak ütközött, végül egy árokban állt meg. Nem sérült meg a balesetben, de a rendőrökkel hamar megismerkedett utána.

Íme a járgány, amit M. József elkötött. Nem jutott vele sokáig.
Íme a járgány, amit M. József elkötött. Nem jutott vele sokáig.
Fotó: Police.hu

Ne sétáljon meztelenül Kaposváron

Egy szép, augusztusi szombat estén egy részeg, meztelen férfira lettek figyelmesek a járókelők a kaposvári sétálóutcán. Állítólag a vendéglátóhelyeket akarta így végigjárni, csak megpihent a szökőkútnál.

Annyira ittas volt, hogy azt sem tudta hol hagyta el a ruháit.

És hogy hogy nem, kihívták rá a rendőröket.  Amikor a helyi lap beszámolt az esetről, külön érdekességként megjegyezte, hogy az igazoltatásnál megjelent négy rendőrből három nő volt.

Így ücsörgött a fiú a anyaszült meztelenül, ám de teljes nyugalomban a kaposvári sétálóutcán.
Így ücsörgött a fiú a anyaszült meztelenül, ám de teljes nyugalomban a kaposvári sétálóutcán.
Fotó: Sonline

A történet úgy ért véget, hogy a meztelen férfiért eljött a barátja, és becsavarta egy törölközőbe, majd hazakísérte. Ő sem úszta meg, közerkölcs megsértése miatt indult ellene eljárás.

Ne jelentkezzen rendőrnek!

Vagy ha mégis, ne az éjszaka közepén, ittasan, autóval állítson be a rendőrösre, mert nagy esélye van, hogy bent is tartják, de nem az alkalmassági vizsga miatt. 

Egy Németország déli részén élő sváb nő hajnali háromkor ült kocsiba, és egyenesen a rendőrségre ment. Mégpedig azért, hogy jelentkezzen rendőrnek. Azonnal szondát fújattak vele, ami jelentősen többet mutatott, mint a határérték. A sváb nő jogosítványát még aznap bevonták.

Ne aludjon el egy idegen tyúkólban!

Hogy megnyugodjunk, nemcsak nálunk és a németeknél fordulnak elő hasonló esetek, megosztjuk Önökkel a kedvenc svéd példánkat is. A 37 éves malmöi férfi ismerőse hatvanadik születésnapján bulizott, ami után valahogy a falu egyik tyúkóljában kötött ki.

Jól hallották!

A ház tulajdonosa először azért nézett ki az udvarra, mert azt hitte valamilyen vadállat keveredett a jószágok közé, ehelyett egy teljesen meztelen, véres férfivel találta magát szembe. A nő azonnal kihívta a rendőröket, akik őrizetbe vették a részeg bulizót. Arra, hogy hogyan siklott ki ennyire az este, már nem emlékezett. Sérüléseit valószínűleg akkor szerezte, amikor az ól kitört ablakain beküzdötte magát az épületbe. A bíróság a férfit pénzbüntetésre ítélte.

Aki még mindig szeretne részeg embereket nézegetni, annak van egy galériánk is a témában. 

Boldog Új Évet!
6dbe1fc29e7e3793e4a88a3416eac5ef