18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Érdi csecsemőholttest 3

Érdi csecsemőgyilkosság: egy évig egy táskában rejtegette lánya holttestét az anya

2017.01.13. 10:40

Egy éven keresztül egy táskában rejtegette csecsemője holttestét, és otthonában ide-oda pakolgatta a csomagot az 37 éves nő, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy szülés után megfojtotta kislányát.

Az újszülött holttestét január 10-én, kedden kora este találták meg, a rendőrség pedig emberölés miatt indított eljárást akkor még ismeretlen tettes ellen. Másnap viszont őrizetbe vették a csecsemő anyját, aki beismerő vallomást tett.

A nő 2015-ben esett teherbe, de családja előtt is titkolta, hogy gyereket vár. Miután titokban megszült, a csecsemőt azonnal megfojtotta, a holttestet pedig rejtegetni kezdte, amit végül családtagjai fedeztek fel kedden az érdi házuk udvarán, közölte a Pest Megyei Főügyészség.

Az asszony részletes beismerő vallomást tett.
Az asszony részletes beismerő vallomást tett.
Fotó: Velvet

   

Azt sem tudták megállapítani, élve született-e 

Vallomást tett, de információnk szerint azt egyelőre nem mondta meg, miért ölte meg csecsemőjét egy éve a törökbálinti anya. Úgy tudjuk, hogy a kislány maradványait a nő élettársának anyja találta meg január 10-én este, és ő szólt a rendőröknek is, akik másnap őrizetbe vették az anyát.

Az, hogy a gyerek valóban élve született-e, igazságügyi orvosszakértő fogja a későbbiekben tisztázni, mert azt eddig, még nem sikerült megállapítani. Védencem előzetes letartóztatását ma harminc napra elrendelte a bíróság

– mondta a Velvetnek Mile Adrienn, a nő ügyvédje.