18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 142225291

Szifilisszel fertőzte meg 3 éves unokahúgát egy örkényi férfi

2017.02.20. 11:15 Módosítva: 2017.02.20. 12:01

Az édesanyja vette észre három éves kislánya nemi szervén a sebeket még 2014-ben, ezért először a háziorvoshoz vitte a gyereket, de mivel a kenőcsök sem segítettek, ezért a Heim Pál Gyermekkórházba került. Itt derült ki, hogy

a kislánynak szifilisze van, amit kizárólag nemi úton kaphatott el.

Miután elvégezték a családtagok vizsgálatát, kiderült, hogy csak a gyerek – akkor 16 éves – nagybátyja szenved ugyanabban a nemi betegségben.

A nyomozás alatt aztán az is kiderült, hogy a szülők 2014 szeptemberében egy rövid időre a nagybácsira bízták a kislányt, és miközben a gyerek hanyatt fekve játszott az ágyon, a fiú lehúzta unokahúga bugyiját és a nemi szervét a gyerekéhez érintette. Valószínűleg csak azért nem ment tovább, mert időközben hazaértek a szülők.

A most 19 éves fiút tavaly elsőfokon szexuális erőszak bűntette miatt négy és fél év börtönbüntetést kapott és öt évre eltiltották a közügyektől. A Fővárosi Ítélőtábla február 20-án, hétfőn helybenhagyta az ítéletet.