Csodálatosan rejtélyes tartalommal szolgál a police.hu, remekbeszabott képes illusztrációkkal megspékelve. Ezt mutatjuk most meg, de előtte elmondjuk, mit kell tudni az esetről. 

Egy hajdúböszörményi férfit, bizonyos K. Jánost azért tartóztattak le a rendőrök, mert erősen fennáll annak a gyanúja, hogy 2017. március 15-én kirabolt egy hajdúböszörményi éttermet. Miután belépett a helyre, szétnézett, majd gyorsan eldöntötte, hogy a pénztárgép, a konyhai eszközök és bizonyos élelmiszerek nem oda valók, ezért ellopta, és határozottan hazaszállította őket.

A helyi rendőrök mindent elkövettek, hogy azonosítsák a férfit, ebben pedig sokat segítettek az étterem kamerafelvételei, amelyeken jól látszott, hogy az elkövető símaszkot húzott magára a jeles esemény tiszteletére. A férfit 2017. március 16-án azonosították, és saját otthonában fogták el. A házkutatás során egyébként

hamar megtalálták a pénztárgépet - a kertben elásva.

Nem tudni, milyen cél vezérelte a férfit, vagy hogy mikor és milyen szándékkal ásta volna elő újra, mindenesetre a többi portékát csak simán a házon belül helyezte el. Állítólag nem ez az első eset, hogy rabolt, egyszer egy takarmányboltból vitt el mindent, amire embernek egy takarmányboltból szüksége lehet. A házkutatás során a rendőrök megtalálták azokat a tárgyakat is, amelyeket onnan gyűjtött össze.

K. János beismerő vallomást tett.