Annak a 32 éves veresegyházi férfinak a barátnője halt meg feltehetőleg drog túladagolásban, aki április 17-én reggel csak azután hívta a mentőket, hogy a fiatal nő már elhunyt, és két ismerősét sem tudta felébreszteni.

A Pest megyei településen évek óta ingatlanokban utazó, jó körülmények között élő férfi vasárnap este hívta át magához a Budapesti úti iroda feletti lakásába ismerőseit, ahol olyan anyaghoz nyúlhattak, amit nem tolerált szervezetük.

A police.hu-ra kikerült rövid közlemény szerint a túladagolás után a 32 éves férfit őrizetbe vették, két ismerősét – egy fiatal férfit és egy nőt – pedig információnk szerint a budapesti Péterfy Sándor utca kórház toxikológiai osztályára szállítottak. Pap Csaba, osztályvezető főorvos viszont állapotukról a rendőrség kérésére semmit nem mondhatott, de a Velvet információja szerint

mindketten kómában vannak.

A nyomozók még kedden is a Budapesti utcai sorháznál helyszíneltek. A rendőrség a férfit még tegnap őrizetbe vette és gyanúsítottként kihallgatta. Megkeresésünkre a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a következő tájékoztatást adta: 

A Veresegyházán történt eset kapcsán a gyanúsított jelenleg bűnügyi őrizetben van. A nyomozó hatóság előterjesztést tesz a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.