18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy sértés miatt gyilkolta meg és ásta el volt osztálytársát egy somogyi férfi

2017.04.26. 15:01

Egy jelentéktelen sértés miatt brutálisan elbánt volt osztálytársával egy többszörösen büntetett előéletű ladi férfi.

Az illető 2016. januárjában Ladon, a helyi presszóban találkozott volt osztálytársával és közösen italozni kezdtek. Miután a presszó bezárt, együtt a vádlott lakására mentek, a gyilkosság ott történt. 

9 hónappal később találták meg a holttestet

A Somogy Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint egy jelentéktelennek tűnő beszélgetésből lett a tragédia. Az áldozatot először eltűntként keresték, a nyomozás után azonban bizonyossá vált, hogy bűncselekmény áldozata lett. Mint kiderült, a tettes egy téglával előbb fejbe ütötte, majd a földre került férfit acélbetétes munkásbakancsával testszerte megrugdosta. Miután áldozata nem mutatott életjeleket, a holttestet elégette, és a maradványokat a melléképületében elásta.

2016. szeptember 7-én találták meg a maradványokat a vádlott házának elhagyatott kamrájában, majd felkutatták az áldozat holmijait is, amiket gyilkosa egy közeli kútba dobott el. 

Az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a tettessel szemben, életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozták.