Április utolsó hétvégéjén eltűnt egy angol férfi Budapesten - Sam Clancy egy 22 fős társasággal érkezett Budapestre egy legénybúcsúra. Az Index szerint utoljára akkor látták, amikor múlt pénteken, 21 óra 17 perckor taxiba szállt a Szent István körúti Morrison's 2 előtt. Csak a pénztárcája és a telefonja volt nála - azóta senki nem látta, és a telefonja is ki van kapcsolva.

A BRFK tájékoztatása szerint a férfit 2017. április 29-én a Kazinczy utcában látták utoljára egy szórakozóhelyen, onnan ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Sam Clancyt felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

  • A férfit azonnal keresni kezdték a barátai, majd vasárnap a családját is értesítették az eltűnésről.
  • A brit társaság már érdeklődött a rendőrségnél és a kórházakban is, de nem sikerült megtalálni a férfit.
  • A barátai közül többen Budapesten maradtak, hogy nyomára akadjanak Samnek.
  • A férfi menyasszonya és édesapja is Magyarországra utazik, hogy segítsék a keresést.
  • Clancy családja nyilatkozott a Manchester Evening Newsnak, és arról panaszkodtak, hogy a hatóságoknak még mindig nem sikerült megszerezniük a klub előtti felvételeket, amin feltehetően látható, hogy a férfi taxiba ül.
  • A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri, és eltűnés miatt körözést adott ki a 25 éves brit állampolgárra.
  • A Facebookon is keresik az ismerősei, barátai a fiatal férfit - többen megosztották a fényképét és az eltűnés hírét a közösségi oldalon. 

via Index, Police.hu