Közel egy tucat rendőrautó szállt ki a szegedi vasútállomás Állomás utcai erdős területéhez május 3-án délután fél 1 körül, írja a delmagyar.hu. A lakók találgatnak, hogy mi történhetett, sokan a tatabányai gyilkossággal hozzák összefüggésbe, pedig egyelőre nem sokat tudni arról, hogy mi történt pontosan.

Az eset érdekessége, hogy a Lokál című lap írta meg először, hogy a rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a kérdéses helyszínre, miután

négy, ismeretlen ember holttestére bukkantak.

A hírt a Bors is átvette, akik hozzátették, hogy a rendőrök feltételezései alapján hajléktalanok maradványairól lehet szó. 

Ennek ellenére a szegedma.hu úgy értesült, hogy

egyetlen holttestet sem találtak, sőt, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hírt elindító Lokál értesüléseit cáfolta. 

délmagyar.hu  a lakók beszámolóira hivatkozik, amikor azt írja, hogy legalább egy tucat rendőrautó vonult ki a helyszínre, és néhányan azt is látni vélték, hogy egy férfit bilincsben hoznak ki az erdős részről. 

Mi is megkerestük a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, akik azt a választ adták, hogy a holttestekről szóló hírek nem állják meg a helyüket, továbbá, hogy 

a rendőrség büntetőeljárásban nyomozási cselekményt hajt végre.