Rendőrök lepték el május 5-én, múlt pénteken a Pest megyei Újlengyel és Újhartyán közötti erdős részt, ahol a helyiek szerint egy női holttestet találtak elásva. A Velvetnek az újhartyániak azt mondták, hogy az áldozat biztosan nem a településükről tűnt el, mert az már mindenkinek feltűnt volna. 

Az egyik újlengyeli szálloda dolgozója munkatársunknak pedig arról beszélt, hogy múlt héten két nyomozó kérdezősködött egy nőről.

Két civil ruhás rendőr jött és egy grafikát mutattak egy középkorú nőről, akit azért kerestek, mert eltűnt és felmerült, hogy gyilkosság áldozata lett. Azóta viszont nem jártak nálam és arról sem tudok, hogy a közelben holttestet találtak volna.

A Liebner-dűlőnél viszont több gyártelep is található, ahonnan rálátni arra a területre, ahol a holttestet megtalálták. Az egyik telephely portása szerint a rendőrök május 5-én pénteken fésülték át a területet.

Kérdéseinkkel kerestük a Pest-megyei Rendőr-főkapitányságot, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük.

Frissítés: A Pest Megyei Főügyészség sajtóosztálya megerősítette értesülésünket. Úgy tudjuk, hogy a rendőrség egy férfit minősített emberöléssel gyanúsít. Előzetes letartóztatásáról kedden délelőtt dönt a bíróság.

Frissítés2: A rendőrség közleményben reagált megkeresésünkre, amiben azt írták, hogy a nő holttestét május 4-én találták meg Újlengyel külterületén, a nyomozók pedig május 7-én vettek őrizetbe egy 48 éves solymári férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.