Egy 57 éves nő holttestét találták meg egy XXI. kerületi, Völgy utcai lakóház első emeletén május 12-én, pénteken, 10 óra 44 perckor. A rendőrség már akkor sem zárta ki az idegenkezűség lehetőségét, így majdnem biztos volt, hogy a nő gyilkosság áldozata lett. Ezt azóta az ügyön dolgozó orvosszakértő is megerősítette.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, most azonban a police.hu azt írja, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, aki

egy 28 éves, budapesti férfi, K. László.

A férfi jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, így a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene. A gyilkosság eddig ismert körülményeiről alábbi cikkünkből tájékozódhat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Koós László jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu