A Kassák Lajos és Dózsa György út kereszteződésénél ütközött össze két autó, majd az egyik egy buszmegállóba csapódott. 

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Velvetnek azt mondta, hogy a tűzoltók jelenleg is azon dolgoznak, hogy az egyik autóba szorult két utast kiszabadítsák. 

Egy másik embert pedig a mentők ápolnak. A szóvivő szerint az ütközés akkora volt, hogy a buszmegálló szinte teljesen megsemmisült. 

A police.hu azt írja, hogy a két autó eddig ismeretlen okból ütközött össze 15 órakor és az egyik a közeli buszmegállóba csapódott. 

Frissítés:  A mentőszolgálat hét embert látott el a helyszínen, akik közül hárman könnyen, a többiek pedig súlyosan megsérültek. A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette, egy 37 éves férfi pedig a kórházba szállítást követően hunyt el - írja  police.hu .

Frissítés2: A 24.hu azt írja, hogy a Mercedest vezető sofőr a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja volt. Az ügyben több mint tíz évvel ezelőtt született jogerős döntés: a Szegedi Ítélőtábla összesen hatvannégy év fegyházbüntetést szabott ki jogerős ítéletében az ügy vádlottjaira, akik legális és illegális tevékenységet is folytattak, amibe beletartozott a kábítószer-kereskedelem, a prostitúció ellenőrzése, védelmi pénzek szedése vendéglátósoktól, taxisoktól, illetve gazdasági bűncselekmények elkövetőitől.