Tavaly júniusban, egy kiskunhalasi tanyán kerültek elő egy idős férfi maradványai, akit a rendőrség szerint az a férfi ölt meg és ásott el, akit most egy másik gyilkossággal is gyanúsítanak. 

A nyomozás szerint S. Mihály 2011-ben verte halálra ismerősét, majd ásta el a holttestet a birtokán, de a csontokat csak 2016-ban fedezték fel. A férfit a rendőrök őrizetbe vették, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyzete.

2012. május 20-án, S. Mihály kiskunhalasi tanyájától nem messze, az egyik dűlőút mellett találtak egy női holtestet. A szakértők szerint az 55 éves asszonyt is megölték, de a rendőrség évekig nem fogta el a tettest. S. Mihály őrizetbe vétele után viszont újra megvizsgálták a lezáratlan ügyet, és kiderült, hogy a nőt is az a férfi ölte meg, aki 2011-ben a tanyáján ásta el ismerősét. 

A nyomozás kiderítette, hogy S. Mihály 2012. május 19-én, nem sokkal éjfél előtt a dűlőút melletti erdőben várta az asszonyt. A férfi a kezeire kesztyűt, cipőjére ruhadarabokat húzott, a magával vitt kalapácsot pedig ruhával burkolta be. S. Mihály váratlanul odament a kerékpárját toló nőhöz és halálra verte, a holttestét pedig az út szélére húzta és otthagyta.

Az előzetes letartóztatásban ülő férfi a második gyilkosságot is beismerte. A rendőrség lezárta a nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldi.