Fiatal férfiaknak fizetett szexért, így került kapcsolatba a múlt hét pénteken meggyilkolt csepeli asszonnyal az a 28 éves férfi is, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy megölte az 57 éves nőt. K. László három nappal később, május 15-én adta fel magát a rendőrségen, de ügyvédje szerint csak azért, hogy tisztázza magát.

A gyanúsítotti kihallgatásán és az előzetes letartóztatásáról döntő tárgyaláson is tagadta a bűncselekmény elkövetését. Azt elismeri, hogy ismerte a nőt, de akkor, amikor a gyilkosság történt, állítása szerint még a helyszín közelében sem volt

– mondta Rost Sándor, a férfi ügyvédje.

Úgy tudjuk, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfi azt is állítja, hogy „a csepeli nőnél nagy volt a forgalom, ugyanis másoknak is fizetett a szexért″, a bíróság szerint azonban K. László gyanúsítható az emberöléssel, ezért csütörtökön harminc napra elrendelték az előzetes letartóztatását. Információnk szerint

a fiatalember egyébként többszörösen büntetett előéletű, több mint tíz éve szexuális erőszak miatt ítélték el jogerősen. 

A nő holttestét május 12-én gyerekei fedezték fel, miután az asszony munkatársai jelezték, hogy nem ért be dolgozni. Otthonába viszont hiába próbáltak bejutni, az ajtó zárva volt, ezért felmásztak az első emeleti lakás erkélyére, ahonnan meglátták az asszony holttestét és nyakán lévő sérüléseket – ezután hívták a rendőröket. Az igazságügyi szakértő néhány órával később megállapította, hogy az asszony magának nem okozhatta a sérüléseket, ezért emberölés miatt indítottak eljárást. Mivel a nő lakásából több érték is eltűnt, az előzetes letartóztatásba helyezett férfit nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!