Szombat reggel 6 óra körül kiesett egy hároméves kislány egy panelház ablakából Kistarcsán. Egy négyemeletes társasház tetőtéri lakásából zuhant ki a gyermek, akit válságos állapotban vittek kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

A 24.hu szerint a társasház negyedik emeletéről zuhant ki a gyermek. A mentőket azonnal riasztották a helyszínre, a picit többször újra kellett éleszteni. Hosszan küzdöttek az életéért, és végül el tudtak indulni a kórházba a válságos állapotban lévő kisgyerekkel - ott azonban már nem tudták megmenteni a kislány életét.

FRISSÍTÉS: 

A Velvet információja szerint a nagymamája vigyázott szombaton reggel arra a 3 éves kislányra, aki egy negyedik emeleti panellakás ablakából zuhant ki. Úgy tudjuk, hogy az asszonynak el kellett mennie valahova, ezért nem várta meg, amíg a szülők hazaérnek. Az eszméletlen kisgyereket az apja vette észre.

Kérdéseinkkel kerestük a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, de egyelőre nem értük el - amint sikerül, cikkünket frissítjük.

A rendőrség megkezdte a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést, az eset körülményeit foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított nyomozást.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: a gyermek többszörös, koponya- és belső sérüléseket szenvedett és több csontja is eltört.