Jasmine Abuslin, egy oaklandi rendőrségi diszpécser lánya 16 éves korától bonyolódott szexbe édesanyja munkatársaival. A tini akkoriban Celeste Guap álnéven ténykedett fiatalkorú prostituáltként, és három év alatt összesen 30 egyenruhással bújt ágyba.

A jelenleg 19 éves Abuslin története azután került nyilvánosságra, hogy egy érintett rendőrtiszt, Brendan O'Brien 2015-ben öngyilkosságot követett el. A férfi állítólag azért ölte meg magát, mert a lány megfenyegette, hogy bemártja feletteseinél.

A tini azt állítja, hogy prostituált korszakában legalább három egyenruhás fizetett neki a szexért, de olyan is kuncsaftja is akadt, aki Cheetosszal próbálkozott be nála szolgálataiért cserébe.

A lány ügyében nem ez az egyetlen bizarr momentum. Abuslin szerint néhány egyenruhás kifejezetten arra buzdította, hogy ne hagyjon fel utcai tevékenységével. Volt, aki a stricije szerepét is magára vállalta volna: kibérelt neki egy hotelszobát és tanácsokkal látta el, hogy hova menjen, hogy kibővítse ügyfélkörét. 

A tinit – aki egyik légyottját egy rendőrautóban ejtette meg – a rendőrök számos módon próbálták befolyásolni. Felkínálták, hogy bejuttatják egy elvonóra, ahol megszabadulhat drogfüggőségétől. Máskor meg előre figyelmeztették, hogy merrefelé várható rendőrségi razzia. 

Ügyvédje szerint Abuslin végül azért perelte be a várost, mert úgy bántak vele, mint egy modern kori rabszolgával. A lány 66 millió dolláros (közel 18,2 milliárd forintos) kárpótlásban reménykedett, ennek azonban csak a töredékét ítélték meg neki. Egészen pontosan

989 ezer dollárt (271 millió forintot) kapott.

A botrány kapcsán hét rendőrrel szemben indult eljárás, ám eddig csupán egyikük vallotta bűnösnek magát.

Via The Daily Mail