Összeverekedett két férfi június 3-án, szombaton hajnalban Budapest VIII. kerületében, egy Csokonai utcai szállodában. A Velvet úgy tudja, hogy az egyik férfi szabályosan félholtra verte a másikat, aki olyan súlyosan megsérült, hogy életét a kórházban sem tudták megmenteni. A támadó közben elmenekült a helyszínről. A rendőrök nagy erőkkel keresik, de eddig nem akadtak a nyomára.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. június 3-án hajnalban arról értesítették a rendőrséget, hogy két férfi egy Budapest VIII. kerületi szálláshelyen összeverekedett. A néhány perc alatt a helyszínre érkező járőrök egy erősen vérző férfit találtak, akihez mentőt hívtak. A mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba vitték, azonban a férfi életét nem tudták megmenteni

– írta közleményében a rendőrség.

Az ügyben halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben indult eljárás.

Update: A rendőrök néhány órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, N. Thomast, akit Józsefvárosban elfogtak és előállítottak. A nyomozók a 24 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Halállal végződött egy szállodai verekedés Józsefvárosban

Az egyik férfi szabályosan félholtra verte a másikat, akinek életét a kórházban sem tudták megmenteni.

5 · Jun 03, 2017 06:58pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via police.hu