Véletlenül sült el a pisztoly egy férfi kezében június 12-én, hétfő este Miskolcon, a golyó pedig úgy megsebesítette az apa kilencéves kislányát, hogy a gyermek a kórházban belehalt sérülésébe. 

Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a részleteket ismertetve elmondta: a férfi szomszédja hosszabb időre elutazott, értékesebb tárgyait összepakolta és azokat rábízta a férfira, megőrzésre.

Kíváncsiság miatt történt a tragédia

Hétfőn este a férfi úgy döntött, hogy átnézi a nála hagyott szatyrokat. Az egyikben talált egy kis méretű - tenyérben nagyjából észre sem vehető - fegyvert, 

amit addig forgatott, nézegetett, amíg az véletlenül elsült. A golyó pont a kislányát találta el, aki szintén a helyiségben volt. 

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint hétfő este a 112-es központi segélyhívó számon jelentette be egy miskolci nő, hogy a lakásukon a kilenc éves lányukat az élettársa véletlenül meglőtte. 

A járőrök és a mentőszolgálat munkatársai azonnal a helyszínre mentek, ahonnan az kórházba vitték a gyermeket, a kislány azonban olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy az életét már nem sikerült megmenteni. 

Az apát gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt hallgatták ki. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A szomszédja fegyverével lőtte le kilencéves kislányát a miskolci férfi

Az apa csak kíváncsiságból forgatta a pisztolyt, ami véletlenül sült el.

14 · Jun 13, 2017 02:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments