Körözést adott ki a rendőrség egy 32 éves tiszalöki lakosra, aki két tizenévest is megkéselt július 12-én hajnalban. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság emberölés kísérletének elkövetése miatt indított nyomozást az elkövető ellen.

A férfi 2017. július 12-én szerdán a hajnali órákban behatolt volt élettársa tiszalöki lakóházába, ahol egy késsel megsebesítette a 37 éves nőt, valamint a társaságában lévő két kiskorút, egy 13 éves fiút és egy 15 éves lányt, és egy felnőttkorú személyt is. A férfi ezt követően ismeretlen helyre távozott. A rendőrség a hajnali óráktól nagy erőkkel keresi, ellene elfogatóparancsot adtak ki.

A keresett személy körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fülei elállóak. Haja színe barna és rövidre nyírt. A bűncselekmény elkövetésekor kék színű nadrágot és piros színű pólót viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-42/524-600 telefonszámon. Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívószámok valamelyikén.

 via Police.hu

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tizenéveseket is megkéselt a tiszalöki férfi - körözi a rendőrség

A 32 éves elkövető két kiskorút is megtámadott, amikor behatolt volt élettársa lakóházába.

2 · Jul 12, 2017 08:13am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments