Legutóbb a vádemelés kapcsán írtunk erről az eléggé elkeserítő ügyről, hát most megvan a végeredmény. Mark Salling akár 20 évet is kaphatott volna, de bűnösnek vallotta magát azzal a fordulattal, hogy

bűnösnek vallom magam, mert bűnös vagyok a felhozott vádpontokban.

Ezt a Deadline nevű oldalról tudjuk, ahol azt is megírták, hogy így 48 és 84 hónap (2-7 év) közötti időt kell majd Sallingnek börtönben töltenie. A színészt kétrendbeli gyermekpornográfia-átvétellel és -birtoklással vádolták, a vádalku szövegét itt el lehet olvasni, ez akkor válik majd véglegessé, ha a bíró is jóváhagyja.

Az egész azért különösen szomorú, mert Salling a Glee című sorozattal vált híressé, ami sok-sok zenével és humorral szólt arról, hogy mindenki fogadja el magát olyannak, amilyen, és persze fogadja el a többieket is. Salling most 35 éves, de már 2009-ben, amikor a Glee indult, már akkor is 27 volt, mégis egy érettségi előtt álló diákot játszott. Mindez már akkor is kicsit furcsán vette ki magát, most, hogy mindez kiderült Sallingről, még rosszabb belegondolni az egészbe.

A Glee első pár évadja kirobbanó siker volt, de aztán meglepő gyorsasággal fulladt érdektelenségbe. A hurráoptimista sorozat szomorú hírnevéhez az is nagyban hozzájárult, hogy még ment a műsor, amikor kábítószer-túladagolásban elhunyt a férfi főszereplő. A Glee kitalálói azóta az American Horror Story című sorozaton dolgoznak – lassan összejön egy évadnyi anyag az AHS-hez a Glee-ben szereplő színészek utóéletéből is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bevallott, gyerekpornóért fog ülni a Glee sztárja

Mark Salling huszonévesen is érettségi előtt álló diákot játszott a sorozatban, ebbe egyre rosszabb belegondolni.

6 · Oct 05, 2017 03:02pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments