Bátyja, Harvey Weinstein botránya után Bob Weinsteint is megvádolta egy nő azzal, hogy úgy közeledett hozzá szexuálisan, ahogyan azt ő nem szerette volna. Amanda Segel, a Mist executive producere azt mondta a Varietynek, hogy amíg együtt dolgoztak a műsoron, nem szállt le róla.

Segel arról számolt be, hogy Bob Weinstein 2016 nyara óta többször is meghívta vacsorázni, amíg ügyvédje nem jelezte a Weinstein Company vezetése felé, hogy ha nem áll le, akkor eláll az együttműködéstől. 

A NEMnek elégnek kellene lennie. A NEM után, akárki is hívott randizni, tovább kellene lépnie. Bob folyamatosan azt mondta, hogy a barátom akar lenni. Nem a barátom akart lenni. Annál többet akart. Azt remélem, hogy a NEM ezentúl elég lesz.

Segel elmondása szerint egyszer elmentek vele vacsorázni, ekkor a férfi számtalan intim természetű kérdést tett fel neki, majd arra kérte, hogy vigye vissza kocsival a szállodájához. Ott felinvitálta a szobájába, amit a nő nem fogadott el. Utána is többször elhívta vacsorázni, azzal viccelődve, hogy végül is ő a főnöke, akár ki is rúgathatja, ha nem áll kötélnek.

A férfi ügyvédje közleményben reagált, amely szerint a két személy 2016 júniusában valóban vacsorázott együtt, de Weinstein tagadja, hogy illetlenül viselkedett volna akár ezalatt, akár ez után. A Weinstein Company részéről ugyancsak tagadták, hogy Segel ügyvédje megkereste volna őket ezügyben.

(JustJared)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Már Bob Weinsteint is megvádolták

Állítólag rendszeresen vacsorázni hívogatott egy producert, majd azzal viccelődött, hogy kirúgathatja, ha nem megy el, hiszen a főnöke.

2 · Oct 18, 2017 07:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments