A Delta Air Lines egyik járatán történt az eset. Michael Dellegrazie repülővel utazott Detroitba és vitte magával a kiskutyáját, Alejandrót. A pomerániai törpespicc nem utazhatott az utastérben, így gazdájától távol a raktérben volt végig. A landolást követően, a gépet elhagyva Michael hiába várta, hogy kiadják a kutyáját. Ahogy Alejandro gazdája fogalmazott: elég gyanúsan viselkedtek a légitársaság alkalmazottai. Michaelnek a rendőrökhöz kellett fordulnia, hogy egyáltalán visszakapja kutyáját. Konkrétan ki kell kényszerítenie a légitársaságtól Alejandrót, ami ugye az ő tulajdonát képezte.

A Delta Air Lines azért akarta magánál tartani az állat holttestét, hogy elvégezhessék a boncolást és kiderítsék, hogy mi történt. A kutya gazdája viszont ezt már maga akarta intézni, hogy ne a légitársaság vizsgáltassa ki az ügyet.

A Delta Air Line szerint ők egyáltalán nem viselkedtek gyanúsan. Michael azért nem kapta vissza azonnal a kutyáját, mert nem ment oda az előre megbeszélt helyre, ahol átvehette volna Alejandrót. Aztán a légitársaság maga ajánlotta fel, hogy kifizetik a boncolás költségeit, miután kiderült, hogy az állat halott.

Az eset újabb furcsasága, hogy nem csak a halott állatot, hanem egy nedves és véres törölközőt is találtak. Továbbá a légitársaság jelezte, hogy az állat hányt, viszont az ügyvéd arra világított rá, hogy a hányadékból nem tettek félre, így a nyomozást ez is nehezíti, pedig egy minta segíthet kideríteni, hogy mi okozta az állat halálát. 

(TMZ)