El se tudjuk képzelni, Walter White és Jesse Pinkman mit szólnának ehhez a hírhez, de úgy tűnik, Indonéziában az önrombolás egy új módját kísérletezték ki és gyakorolják a fiatalok legalább 2016 óta. A Jakarta Post tudósított arról a napokban, hogy a módosult tudatállapotra vágyók

használt tisztasági betéteket vesznek ki a szemétből és forrásban lévő vízbe helyezik őket. Miután kihűlt, együtt isszák meg [a főzetet].

Állítólag már több tizenévest is letartóztatták azért, mert az így készült, betétlevesnek is nevezhető folyadékkal itták le magukat, igaz, amint azt a cikk is megjegyzi, a betétek nem tartalmaznak illegális anyagot, így a belőlük főzött kábítószer sem büntetendő önmagában. Mindenesetre a fiatalok arról számoltak be, hogy az így készült folyadék fogyasztása a repüléshez hasonló érzést, illetve hallucinációkat okot. A rendőrség szerint a főzet hatása a betétek klórtartalmának köszönhető.

Nagyon reméljük, hogy nem kell mondani, de azért mondjuk: ön ne igya meg használt és főtt tisztasági betétek levét, mert annak ön fogja meginni a levét.

(via World of Wonder)