A múlt heti sárkányrepülős videó óta nem láttunk ilyen félelmeteset, mint a következő felvétel. Egy férfi látható rajta, aki egy mutatványt készül végrehajtani: egy felfüggesztett kötélen átlendül egy medence felett úgy, hogy a vízben aligátorok hemzsegnek. Csakhogy amint a férfi átér a túloldalra, a kötél elszakad, a férfi pedig visszazuhan a hüllők közé. Szörnyülködjön ön is a play gombra kattintva!

A sztorit a Daily Mailnél találtuk, és ők azt írják, hogy nem lehet pontosan tudni, hogy a videón látható férfi milyen sérüléseket szenvedett az „éhes” aligátorok közé zuhanva, de az tudható, hogy Michael Womer, illetve Gator Crusader néven ismert az illető, és hogy túlélte a balesetet. Hát fogtam és rákerestem a Youtube-on erre a becenévre, amire kijött egy csatorna csomó olyan klippel, amiben ez az illető az aligátorokkal fürdőzik – és a hüllők nem támadják meg őt. Egy példa az alább található videó, amiből a fenti borítókép származik.

Ezzel egybecseng egyébként a fenti videó első fele is, amiben a férfi incselkedve a lábfejét mutogatja az aligátoroknak, de azok nem harapnak rá. Persze ettől még nyilvánvalóan távolról sem volt veszélytelen ez az idióta baleset, de ahogy nézzük, azért a férfi életéért nem feltétlenül kell aggódnunk.