GettyImages-945027876

13 éves fiúval beszélt meg randit a Breaking Badben is feltűnt színész

2018.12.17. 10:21

Stoney Westmoreland egy 48 éves amerikai férfiszínész, aki a fenti borítófotón látható, és aki jelenleg a Disney Channel egy vígjátéksorozatában szerepel, de feltűnt korábban például a Breaking Badben (Totál szívás) is, mindenesetre különösebben híresnek a legnagyobb jóindulattal sem lehet őt mondani. Most mégis bekerült a hírekbe: az interneten keresztül ugyanis kapcsolatba lépett valakivel, aki azt mondta, hogy egy 13 éves fiú. Erre Westmoreland ahelyett, hogy rögtön abbahagyta volna a beszélgetést, küldött az illetőnek meztelen fotókat, aztán randit, minden jel arra mutat, hogy szexrandit beszéltek meg, ahova a színész el is indult.

A rendőrségi közlemény szerint a férfi azonban nem jutott el a találkára, mivel menet közben letartóztatta a rendőrség – az sajnos nem derül ki a HuffingtonPost által is idézett forrásból, hogy a rendőrség hogyan szerzett tudomást ilyen gyorsan a két magánszemély közötti online beszélgetésről.

Westmoreland annyira nem híres, hogy a Getty nemzetközi fotóarchívumában mindössze 11 kép található róla (összehasonlításképp: még Vajna Tímeáról is 46 fotót tartalmaz a nemzetközi hírekre specializálódott, amerikai oldal). A sors fintora, hogy Westmoreland 11 fotója közül az egyik ez, 2018. április 11-én a GLAAD melegszervezet médiadíjkiosztóján készült:

A fotón Westmoreland Joshua Rusht öleli át, aki a kép készültekor 16 éves volt, és akinek nincs köze a mostani konkrét esethez. Westmorelandet a mostani munkaadója, a Disney Channel már el is bocsátotta.