fulopherc

A 97 éves Fülöp herceg maga vezetett az autóbalesetkor

2019.01.18. 10:13

A lábam! 

– a szemtanúk szerint ezt kiabálta a 97 éves Fülöp herceg tegnap, miután a gépkocsi, amit vezetett, karambolozott és felborult. A csütörtök este hírül adott balesetet az okozta a Sun szerint, hogy nagyon erős volt szemből a napfény, ami elvakította II. Erzsébet királynő férjét a volán mögött. A Land Rover nekiment egy másik kocsinak, majd felborult. A másik autóban két nő és egy baba ült, akik nem szenvedtek komolyabb sérülést, de autójuk az árokba futott.

Az utóbbi időben gyakran betegeskedő Fülöp hercegnek szintén nem lett komoly baja, pedig az egyik lába beszorult, erre panaszkodva kiabált, amikor az arra járók a segítségére siettek. Végül sikerült kiszabadítani, a herceg segítséggel ugyan, de ki tudott szállni a gépjárműből. Kisebb sérülései voltak, az egyik szemtanú azt mondja, egy kicsit véres lett a keze, amikor benyúlt a felborult autóba kisegíteni az idős herceget a járműből.

A baleset helyszínéről a következő videó került fel az internetre.

Szintén a Sun szerint Károly herceg pont pár héttel ezelőtt adott hangot azon véleményének, hogy édesapjának talán most már nem kéne vezetnie.