Február 24-én több utas is ütemes zajra lett figyelmes az egyik londoni metróvonalon, a Hammersmith and Cityn. Amikor odanéztek, azt látták, hogy egy nő négy ülésen keresztben fekszik, és lábával ütemesen rugdos – ez okozta a zajt. Amin az utasok megdöbbentek: a nő éppen maszturbált, egyik kezével a nadrágjában.

Az utasokat megdöbbentette a látvány, és a nő nem hagyta abba az önkielégítést, amíg a King's Cross pályaudvarnál le nem szállították a metróról. A rendőröket az egyik utas értesítette, miután látta, hogy a metrókocsiban gyerekek is szaladgálnak fel-le, és esetleg láthatják, mit csinál ez a nő, aki szemlátomást nem volt tisztában azzal, hogy hol van. Az illetőt Sarah Hinksonnak hívják, 37 éves, és természetesen bírósági eljárás indult ellene. Amiért az egész sztorit hírértékűnek találjuk, az a nő védekezése, ugyanis a kihallgatásakor azt mondta, hogy

Kiütés a belső combomon, vakartam a kiütést a belső combon. Hol kijön, hol elmúlik.

Hinkson védekezését a bíróság nem tartotta életszerűnek, ezért a vádlottat annak távollétében is elítélték a szemtanúk és a rendőrök vallomása alapján. A Daily Mail mindent megírt erről az esetről, csak azt nem, hogy mi lett a nő büntetése – a sztoriban az utolsó fejlemény annyi, hogy mivel a Hinkson nem jelent meg a tárgyaláson, letartóztatási parancsot adtak ki ellene.