Felborult és fának ütközött egy személyautó vasárnap délután Kiskunmajsa és Jászszentlászló között

– írja a BAON.hu. A balesetben három személy sérült meg, közülük az egyik Balog Zsuzsa, akit a tévénézők VV Zsuként vagy VV Zsuzsaként ismertek meg a 2014-2015-ös Való Világ 7-ben, abban a sorozatban, amelyikben Novozánszki Fanni is szerepelt.

A sérültekről a következőket lehet tudni még:

A helyszínről az autó férfi sofőrjét és női utasát súlyos sérülésekkel mentőautóval szállították a halasi kórházba, míg egy 9 éves életveszélyes állapotban lévő kisfiút a mentőhelikopter vitt el a helyszínről.

VV Zsunak van egy kisfia, akiről időnként fényképet publikál a Facebooko, itt egy fotó például, a híradásokból nem egyértelmű, hogy erről a kisfiúról van-e szó.  A Délmagyar.hu-n további részleteket lehet olvasni a sebesülésekről:

Elsődleges információk szerint a férfi combnyaktörést és fejsérülést, a nő súlyos lábsérülést, míg a gyermek életveszélyes gége-, állkapocs, és fejsérüléseket szenvedett.

Tavaly a Velvet olvasóit megkérdeztük, hogy a Való Világ történelmének eddig 3 Zsuzsannája közül kit kedvelnek a legjobban, és toronymagasan VV Zsu nyert.

FRISSÍTÉS

A Ripost egy hétfő délutáni posztban megerősíti, hogy a megsérült kisfiú valóban VV Zsu kisfia volt, hozzáteszik azonban azt is, hogy a gyermek már túl van az életveszélyen.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Zsu súlyos autóbalesetet szenvedett

A 2014-15-ös Való Világ szereplőjét mentővel, a BMW-ben ülő 9 éves kisfiút életveszélyes sérülésekkel, helikopterrel szállították kórházba.

22 · Apr 29, 2019 09:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments