Hétfőn este vetette le magát egy arizonai hídról egy autópályára, majd egy autó elütötte Isaac Kappyt, aki a Thor és a Terminátor: Megváltás című filmekben és a Breaking Badben is szerepelt. A színészről a fenti borítókép 2012-ben készült, a fotón akkori barátnőjével látható. Isaac Kappy készült az öngyilkosságra, Instagram-oldalán egy hosszú búcsúüzenetet is közzétett. 

A sokkoló levélben leírja, hogy bár sokáig jó embernek tartotta magát, valójában sosem volt az. Pénzért kihasznált embereket, sokakat pedig elárult. Azt is bevallja, hogy adócsalást követett el és drogot árult. Ahogy írja:

Elvileg Amerikát akartam naggyá tenni, de végül semmit sem tettem az ügy érdekében, helyette saját magamat tettem azzá. 

A színész a levelét azzal zárja, hogy elnézést kér mindenkitől, akit elárult vagy akinek csalódást okozott. 

Isaac Kappy búcsúüzenetében elismerte, hogy alkohol- és drogproblémákkal küzdött és annyira arrogáns volt, hogy észre sem vette, mennyire rossz emberré vált. 

Michael Jackson lányát is molesztálta

A színészt 2018-ban azzal vádolták meg, hogy egy játékpartin fojtogatni kezdte Michael Jackson lányát, Parist. Nem ő volt az egyetlen, akit molesztált a színész. A Daily Mail cikke szerint a Los Angeles-i rendőrség többször is indított ellene eljárást hasonló ügyekben. Kappy a búcsúüzenetében is tette erre utalást: azt írta, hogy meggyalázta azokat az embereket, akiket szeretett, beleértve a saját családtagjait is. 

A fojtogatás azután történt, hogy Kappy a 21 éves Paris Jacksont SMS-ekkel zaklatta. A nő válaszolt rájuk, mert attól félt, ha végérvényesen eltűnik a színész életéből, öngyilkosságot követ el, Isaac Kappy labilis mentális állapota már ekkor nyilvánvaló volt.

A helyzet odáig fajult, hogy a lány elköltözött  és testőrt kellett fogadnia, hogy megvédje őt Kappy esetleges támadásától. Jackson a férfi telefonszámát is letiltatta.

Kappy, a pedofilok ördögűzője

A színész több korábbi posztjában is élesen felszólalt a pedofilok ellen, egyszer addig ment, hogy azzal fenyegetőzött, megöli őket. Seth Greent és James Gunnt egy videóüzenetben vádolt meg pedofíliával és felszólította őket, hogy valljanak színt. Ahogy leírta, több korábbi barátjáról is kiderült, hogy gyerekeket molesztált, de velük azonnal megszakította a kapcsolatot.

A színésznek sem felesége, sem gyerekei nem voltak.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.