A 15 éves Eli Gregg kisebb testvéreivel játszott az udvaron Kansasban, amikor édesanyja, Jimmy Russell hirtelen keserves kiabálást hallott. Először azt hitte, csak játék közben történt valami, de hamar rájött, hogy komoly baj van – tudósít az Inside Edition

Az anya kinyitotta az ajtót, mire fia vérző arcával találta szembe magát, amiből egy nyél állt ki. Mint kiderült, egy kés nyele az, ami valahogy a fiú arcába szúródott. Az alábbi röntgenképen jól látszik a fiú arcába szaladt kés helyzete.

Azonnal hívták a mentőket, nem sokkal később pedig már a kórházban voltak. Végül a doktorok hatalmas óvatossággal, rengeteg külső eszköz és katéter segítségével sikeresen kioperálták a kisfiú koponyájából a kést, ami nagyon közel volt egy artériához.

Bár a veszély elmúlt, és az orvosok szerint a fiú fel fog gyógyulni, az édesanya még mindig értetlenül áll a dolog előtt. Mindenesetre a Huffington Post szerint a balesetet esetleg az okozhatta, hogy a fiú elesett a késsel a kezében, így fúródott az arcába a penge.

Tényleg fogalmam sincs, hogyan történhetett ez... de nagyon, nagyon rémisztő volt

– mondta a megdöbbent anyuka.

(A fenti borítókép illusztráció.)