Idén márciusban kezdték sugározni a Tett című sorozatot, amely Gypsy Rose Blanchardról, illetve arról szól, hogyan és miért ölték a lány Münchhausen-szindrómás édesanyját.

DeeDee Blanchard kerekesszékbe kényszerítette a lányát, és elhitette vele, hogy olyan betegségekkel küzd, mint a leukémia, az asztma vagy a cukor-allergia. Gyspy azonban rájött, hogy az anyja hazudik neki, miután pedig ezzel szembesítette, a nő agresszív lett. A lány végül egy társkereső oldalon megismerte Nick Godejohnt, akit később megkért, hogy végezzen az anyjával. Az esetről itt olvashat bővebben.

A jelenleg is börtönben ülő Gypsy kezdetben nagyon örült annak, hogy a karakterét Joey King alakítja, miután azonban belenézett a sorozatba, már nem volt ennyire elégedett.

Képtelen vagyok végignézni. Úgy gondolom, nagyon szakmaiatlan és tisztességtelen, hogy a producerek nem csak a sztorimat, de a valódi nevemet is felhasználták a sorozatban a beleegyezésem nélkül. Ebből adódóan jogi intézkedéseket fogok tenni a készítőkkel szemben.

Gypsy maga akarja elmesélni a történetét, valamint személyes küldetésének érzi, hogy felhívja a figyelmet a Münchhausen-szindróma veszélyeire, és segítse sorstársait, akiket hozzá hasonlóan bántalmaznak.