Kozsó állítólag arra utasította alkalmazottait, hogy mondják azt, hogy gyertyával világítanak

2019.08.28. 09:22

Nagyon ajánljuk ezt a cikket a Blikkből, ahol Kozsó egyik alkalmazottját szólaltatják meg azzal kapcsolatban, hogy az Ámokfutókból ismert 54 éves híresség által vezetett teaház kapcsán, áramlopásért vádat emeltek a cég ügyvezetőjével szemben. A Blikk szerint a megvádolt ügyvezető maga Kozsó, akire felfüggesztett börtönbüntetést kért a bíróság.

A Szomorú szamuráj című dallal sztárrá vált zenészt saját egykori jobbkeze jelentette fel a hírek szerint, aki korábban nyilatkozott már a Blikknek, elmesélve, hogy a Zöld teknős barlangja nevű teaház havi villanyszámlája 2000 forint körül volt. Nyilván nem igazán életszerű, hogy egy vendéglátóipari egység ilyen kevés áramot fogyasszon, de az egykori alkalmazott szerint Kozsónak volt taktikája arra az esetre, ha kijönne kérdezősködni a hatóság:

Kozso mindenkinek azt mondta, bárki kérdezi, azt kell mondanunk, hogy gyertyával világítunk.

Maga Kozsó nem kívánt nyilatkozni, korábban ennyit mondott:

Soha nem loptam áramot, nincs ilyesmihez közöm. Meg vagyok döbbenve, hiszen életveszélyes betegségem óta csak a zenére és a gyógyulásra koncentrálok.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kozsó állítólag arra utasította alkalmazottait, hogy mondják azt, hogy gyertyával világítanak

Kozsó teaházának havi 2000 Ft volt a villanyszámlája, de volt taktika arra, hogy mit mondjanak, ha kijön a hatóság. Most mégis vádemelés lett belőle.

2 · Aug 28, 2019 09:22am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments