Legutóbb Vajna Tímea nevével élt vissza egy kamuoldal, méghozzá L. L. Junior kisfiának halálával kapcsolatosan. Andy Vajna özvegye a Facebook-on tisztázta magát, miszerint semmi köze a botrányos irományhoz.

A szóban forgó álhíroldal Szandi és Korda György nevével is visszaélt már, a jelek szerint pedig most Nagy Ferót szemelték ki. A kamuhír szerint a nemzet csótánya szorgalmazza, hogy feljebb vigyék a nyugdíjkorhatárt.

Ennek a hazugságáradatnak a hatására több ember is írt nekem üzenetet, számon kértek, miért nyilatkozom ilyeneket. Legutóbb a nyugdíjkorhatárral kapcsolatban terjesztették rólam, hogy én azt szeretném, hogy emeljék fel nyolcvanéves korig. Nekem támadt egy hölgy, hogy mégis mit képzelek magamról. Nagy nehezen sikerült neki elmagyaráznom, hogy én ilyet soha nem mondtam, sőt, nem is fogok! A hölgy vitatkozott egy darabig, aztán bocsánatot kért, mert belátta, hogy átverés áldozata lett

– mondta Nagy Feró a Ripostnak, majd hozzátette:

Felveszem a kesztyűt, harcolni fogok az álhírgyártók ellen! Az oldalamon bizonyos időközönként meg is osztok erről pár gondolatot Párhuzamos világ címmel, de nem állok meg ennyinél. Hirdetéseket adok fel, hogy az emberek véletlenül se dőlhessenek be ezeknek a semmirekellő oldalaknak!

Az énekes többek között azt is elmondta, hogy szinte lehetetlen utánamenni az oldalnak, ugyanis külföldi szerverről működtetik, ennek ellenére mindent megtesz, hogy megfékezze a felületen tevékenykedő álhírgyártókat.