18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

clkcodymeader19xx

Egy floridai férfi megpocsékolta Olafot a Jégvarázsból egy közértben

2019.10.24. 16:00 Módosítva: 2019.10.24. 16:00

Szomorú esetről tudósít a The Smoking Gun nevű amerikai bűnügyi weboldal, és ha a sztori főszereplője egy „Florida man”, akkor már lehet is sejteni, hogy nagyjából milyen típusú vétségről lesz szó. Ez a mostani Florida man 20 éves, és a neve Cody Cristopher Meader, mert a floridai hatóságok vannak olyan kedvesek, hogy névvel-fotóval publikálják az ilyen sztorikat, hogy az elkövető egy életre megemlegesse cselekedetét. Meader letartóztatási fotója a fenti borítókép jobb felében látható, a bal oldal egy jelenet a Jégvarázs című rajzfilmből, a barna hajú hercegnő Anna, a hóember Olaf.

Szóval Meader besétált egy Target nevű közértbe, ahol mindenféle kitömött játékállatok és -figurák voltak. Fogott egy Olafot, lefektette az üzletben a padlóra, és szexuális erőszakot ejtett rajta. Miután ejakulált, visszatette a Disney-figurát a polcra, és egy másik áldozatot is kiválasztott egy következő menetre: az egy egyszarvú volt. Az üzlet többi plüssállata megúszta az ámokfutást, mivel ekkor kiértek a rendőrök és letartóztatták a fiatalembert.

A rendőröknek Meader beismerte, hogy néha szokott „hülyeségeket” csinálni, és hogy tényleg „ráélvezett” Olafra. Az elkövető édesapja ezt azzal toldotta meg, hogy fiától valóban nem idegen „az ilyen típusú viselkedés”.

A nemi erőszak áldozatává vált Olafot eltávolították az üzletből és megsemmisítették.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy floridai férfi megpocsékolta Olafot a Jégvarázsból egy közértben

A 20 éves szexuális ragadozó második áldozata egy plüss egyszarvú volt, az aktusnak a rendőrség vetett véget. A beszennyezett Olafot megsemmisítették.

102 · Oct 24, 2019 04:00pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments