Aurelio 175 km/h-val száguldozott és közben telefonozott

2019.10.29. 09:18 Módosítva: 2019.10.29. 15:46

Nemrég írta meg a Velvet is, hogy VV Aurelio nagy bajban van. Ha nem sikerül ügyvédeinek enyhíteni az ítéletén, minimum 4 évre rács mögé kerül. Úgy fest, mindez azonban mégsem izgatja olyan nagyon, ugyanis a napokban  175-tel száguldozott, amit persze videóra is vett követői legnagyobb örömére. A celeb azóta törölte a videót, és a Bors megkeresésére sem reagált.

Vasárnap este Instagram-oldalán tett közzé két rövid videót, melyen jól látható, hogy a megengedett 130-nál jóval többel halad. Feltehetőleg később rájött, hogy  kompromittáló lehet ránézve a két minimozi, így nem sokkal később eltávolította azokat. A Bors a felvételek alapján megjegyezte, hogy Aureliónak nem ártana odafigyelnie, ugyanis a gyorshajtás nem a legkifizetődőbb szórakozás, már csak azért sem,  hiszen nincs még két hete, hogy a Kecskeméti Törvényszéken személyi szabadság korlátozásában bűnösnek ítélték. 

Első fokon négy év börtönbüntetésre ítélték, amihez hozzácsapták azt az egy év két hónapot, amit a bíróság két évvel ezelőtti drogügye miatt feltételesen szabott ki rá.

A felvételeket itt tudja megnézni.